Elke slaapkamer heeft wel een aantal gadgets niet niet mogen ontbreken. Er wordt vaak gedacht aan een televisie, nachtkastjes of airco. Maar wij hebben voor jouw de leukste gadgets en meubels op een rijtje gezet voor een hippe slaapkamer. Wist je trouwens dat er in steeds minder slaapkamers een televisie staat? Daarnaast nemen ook steeds minder mensen een telefoon de slaapkamer in. Laat jij de slaapkamerinrichting door Anselm Oome maken?

Speciale wekkers

Ben jij geen ochtendmens en is opstaan een van de lastigste dingen gedurende de dag? Kies er dan voor om een speciale wekker aan te schaffen. Je hebt wekkers die ervoor zorgen dat jij wakker wordt met een heerlijk kopje koffie, maar ook wekkers die rondrijden door de slaapkamer tot jij ze te pakken krijgt en ze stoppen met het maken van een hels geluid.

Geweldige kussens

Kom jij zonder iemand naast je lastig in slaap? Dat is nu geheel verleden tijd. Je hebt nu ‘boyfriend pillows’, deze zorgen ervoor dat lijkt alsof er iemand naast je ligt. Het zijn stevige kussens en sommige hebben zelfs een ‘arm’ waar jij met je hoofd op kunt liggen. Is dit toch niets voor jou? Dan heb je ook nog muziek kussens. Deze kussens hebben een ingebouwde speaker waarop jij je favoriete slaap geluiden af kunt spelen. Val jij het beste in slaap door te luisteren naar regen, wind of golven?

Toffe lampen

Er zijn naast het huidige aanbod bij de Ikea een hoop leuke lampen te vinden voor in de slaapkamer. Is je partner een gamer? Geef hem of haar dan een Playstation Controller lamp of Nintendo Super Mario Boo lamp cadeau. Daarnaast heb je nog een Himalaya zoutlamp die je kunt kopen of enkele lampen in de vorm van een Harry Potter potion. Ben jij niet bang? Ze hebben ook lampen van Pennywise… 

Pimp de muren van je slaapkamer

Alleen een likje verf of behang is volgens ons wat saai, daarom is het toevoegen van een kurkwand een toffe optie! Wij adviseren wel maar één muur te voorzien van een kurkwand, anders heb je misschien wat moeite met in slaap geraken.